Mikä on MagSafe puhelimille?

MagSafe on Applen kehittelemä fiksu langaton lataus- ja kiinnitysjärjestelmä, joka tekee iPhone ja Android puhelimesi käytöstä entistä kätevämpää. MagSafe hyödyntää magneettista liitintä, joka kiinnittyy puhelimen takapuolelle ja mahdollistaa langattoman latauksen sekä muiden lisävarusteiden käytön, kuten MagSafe-laturin, sormipidikkeen ja korttilompakon. Lastu tarjoaa ainoana valmistajana MagSafe -toiminnon iPhonen lisäksi myös OnePlus, Samsung, Xiaomi ja Google Pixel puhelimille.

MagSafe-toiminnolla on useita erilaisia käyttötapoja, jotka helpottavat elämääsi:

  • Langaton lataus: MagSafe-laturi tarttuu magneettisesti puhelimen takapuolelle ja lataa sen langattomasti. MagSafe-laturi tukee nopeampaa latausta kuin perinteinen langaton lataus.
  • Lisävarusteiden käyttö: MagSafe mahdollistaa muiden MagSafe-lisävarusteiden, kuten MagSafe-kotelon, tai Lastun lisäosien kuten sormipidikkeen ja Tatti-holderin helpon ja nopean kiinnittämisen puhelimeen magneettisesti.
  • MagSafe-magneetit pitävät puhelimen oikeassa sijainnissa langattomassa latauksessa, mikä vähentää latausvirheiden riskiä.
  • MagSafe-tarvikkeet, kuten MagSafe-kotelot ja -kannet, ovat helppoja ja nopeita asettaa paikoilleen ja irrottaa.
  • MagSafe-tarvikkeiden avulla voit personoida puhelintasi ja luoda oman uniikin tyylin.Tule kokeilemaan MagSafen kätevyyttä itse!
Tutustu Lastun MagSafe -kuoriin alla olevan videon avulla

Laatua vuodesta 2011